Ny spiller

Velkommen

Vi glæder os til at byde dig velkommen som spiller i Hvidovre IF Håndbold.

Vi har hold i næsten alle rækker og altid plads til nye spillere. På enkelte af vores hold kan der dog være venteliste.

Du er altid velkommen til at komme og prøvetræne i vores klub. Du finder træningstider og kontaktinformationer på holdsiderne.

Den første måned kan du træne gratis med – og hvis du har lyst til at fortsætte med at spille håndbold sammen med os, skal du melde dig ind i klubben.

Vi har udarbejdet en folder der kort fortæller om Hvidovre Håndbold og giver en lang række praktiske oplysninger, om bl.a. indmeldelse, træning, kamp, klubbens forventninger til spillere og forældre og ikke mindst, hvilke små og større opgaver I som forældre kan byde ind på

Sådan melder du dig ind

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil være medlem af Hvidovre IF Håndbold, skal du melde dig ind i klubben. Det gør du ved at klikke på "Tilmelding" oppe i højre hjørne af hjemmesiden. Her vælger du så det hold, du ønsker at blive tilmeldt, og udfylder alle oplysningerne.

Herefter vil du få adgang til vores medlemssystem, Holdsport. Når du er oprettet, vil du få tilsendt brugernavn og kode. Holdsport fungerer som kommunikationsværktøj, og du vil kunne se hvor/hvornår der er træning, kamp, sociale arrangementer osv.

Du er ikke spilleberettiget før du er oprettet og tilmeldt det korrekte hold i Holdsport.
Har du ikke spillet en anmeldelsespligtig kamp for en anden klub inden for de seneste 24 måneder, er du umiddelbart spilleberettiget. Har du spillet for en anden klub inden for de seneste 24 måneder, har du 30 dages karantæne fra den sidst spillede anmeldelsespligtige kamp i din tidligere klub.

Hvis du ønsker at blive udmeldt af klubben, skal du gå ind på din profil i Holdsport og så vælge "Slet din brugerprofil". Ønsker du at skifte til en anden håndboldklub, skal du have udleveret dit spillercertifikat. Klubben forbeholder sig dog ret til at tilbageholde spillercertifikatet, hvis du mangler at betale dit kontingent.

https://www.holdsport.dk/da/sp...

Kontingent

Kontingentet for at være medlem af Hvidovre IF Håndbold fastsættes på den årlige generalforsamling, og indbetales 3 gange om året via din (eller dit barns) medlemsprofil på Holdsport. Betalingsfristerne er 1. august, 1. november og 1. februar.