Klubnyheder

Finalestævne for U13 2021 aflyses

17. februar 2021, 18.28

Det er med stor beklagelse, at vi nu aflyser U13 Finalestævne 2021, som i år skulle have fundet sted i weekenden d. 24.-25- april. Aflysningen er, ligesom mange andre aflysninger i disse tider, grundet COVID-19 situationen.

For at kunne afvikle dette stævne, skal vi have lov til at samles omkring 500 personer. Det anser vi ikke for realistisk, når vi her i februar måned stadig kun må samles 5 personer.

Vi kan ikke lave små mini-stævner i det store stævne, da vi er afhængige af, at alle hold skal kunne møde alle, da man jo  kæmper om, at blive det bedste hold i Danmark.

Vi anser det ikke heller ikke for realistisk at kunne samle klubber fra hele Danmark og indkvartere dem på 2 skoler i april måned.

Desuden er turneringen også forlænget til d. 16. maj – i hvert fald i HRØ regi. 

Vi har kigget på om det var muligt for os at udsætte stævnet til et senere tidspunkt, men vi har ikke muligheder for at få haller og mener heller ikke det er realistisk, at afholde stævnet i sin oprindelige form på denne side af sommeren. 

Lige nu arbejdes der i vores klub på evt., at afholde et endagsstævne for inviterede hold. Et stævne i en helt anden form og med væsentlig færre inviterede hold. Det er ikke et finalestævne i en mindre udgave. Hvis det kan lade sig gøre, vil det blive i weekenden 12.-13. juni 2021. Det skal understreges, at dette kun afholdes, hvis det ikke kolliderer med officiel turnering og vil ikke være stævne med overnatning, da det må anses for ikke at være realistisk at overnatte mange sammen, heller ikke i juni måned. 

Vi ses igen til Finalestævne 2022. Så snart vi har en dato for dette vil det blive meldt ud her på hjemmesiden.