U8

Velkommen til U8 hos Hvidovre IF Håndbold.

U8-holdet er for børn født i 2016, der kan lide at bevæge sig og lege med en bold. Vores U8-hold består af ca. 35 børn, blandet drenge og piger, og vi træner hver fredag kl. 18.00 - 18.50 i Dansborghallen. Håndboldsæsonen varer fra 1. maj 2024 - 30. april 2025.

Om håndboldtræningen på U8

I Hvidovre IF Håndbold lægger vi vægt på, at det skal være sjovt og udfordrende på samme tid. Vi leger, løber, kaster, griber og spiller sammen – og så tilstræber vi, at børnene er mest muligt aktive og har flest mulige boldberøringer under hele træningen. På U8 har vi pt. øget fokus på hopskud, at spille hurtigere rundt i angrebet, og at blive fortrolig med dribling.

Vi er en gruppe af trænere, der mestrer forskellige kompetencer indenfor boldsport, og vi stræber efter, at træningen bliver sjov og udfordrende, og derudover har vi fokus på det sociale.

Derudover har vi også ungtrænere, som er til stede ved hver træning.

Vi tager til halvdagsstævner 6-8 gange på en sæson, og alle kan komme med. Herudover tager vi også til strandhåndboldstævner i maj/juni måned samt Albertslund Cup i juni, hvor der spilles håndbold på græs.

Hvordan melder jeg mit barn på holdet?

Ønsker du at dit barn skal gå til håndbold, skal du gå ind og oprette dit barn via vores hjemmeside Forside - Hvidovre IF - Håndbold (hvidovrehaandbold.dk). Ved registreringen skal du vælge U8.

Herefter kommer I på venteliste. Jeres barn er først tilmeldt holdet, når I bliver kontaktet af en træner. Vi tager nye børn ind på holdet ultimo maj, august og januar.

Man kan desværre ikke komme til prøvetræning, da det giver for meget uro på holdet, og vi ønsker at give de børn, som allerede har plads på holdet vores opmærksomhed.

Hvornår kan dit barn starte?

Dit barn kan starte, når I er blevet kontaktet af en træner og fået tilbudt en plads. Derudover er der absolut ingen krav til, hvad dit barn skal kunne med en bold inden opstart. Det vigtigste er, at barnet har lyst til at gå til håndbold. Så skal vi nok gøre vores bedste for, at dit barn får en sjov og lærerig træning.

Forældresamarbejde

Når dit barn starter til håndbold, følger der nogle forventninger med til dig som forælder. Vi er en klub drevet helt på frivillig basis og derfor er det nødvendigt, at alle hjælper til.

Det kan f.eks. være med trøjevask, kagebagning, hjælp til klubbens årlige U13-finalestævne, hjælp i klubbens kiosk “Grotten”, hjælpetræner indimellem samt en funktion som holdleder, når vi er ude til stævner.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende U8, er du velkommen til at kontakte Anne Breum (Krelle) på mobil 40822881 eller Anne Skaarup Møller på 25154185.

Mange hilsner trænerteamet på U8

Trupansvarlig træner:
Anne Skaarup Møller

Trænere:
Marianne Birkeskov
Jens Christian Johannsen

Holdleder:
Anne Breum (Krelle)

Kontaktpersoner

Profile Image
Holdleder
Anne Breum
Profile Image
Trupansvarlig Træner
Anne Skaarup Møller

Aktiviteter

August
Fre
16
Første træning efter sommerferie - U8-træning i Dansborg Hallen
18:00 - 18:50
Dansborg Hallen
Fre
23
U8-træning i Dansborg Hallen
18:00 - 18:50
Dansborg Hallen
Fre
23
AFLYST: Fællesspisning for U8 efter træning
18:50 - 20:00
Grotten i Dansborghallen
Fre
23
Første fællesspisning for U8
19:00 - 20:00
Grotten, Dansborghallen

Trænere og holdledere

Profile Image
Trupansvarlig træner
Anne Skaarup Møller
Profile Image
Træner
Marianne Birkeskov
Profile Image
Træner
Jens Christian Johannsen
Profile Image
Holdleder
Anne Breum
330,00 kr. 1. aug