Ny spiller/indmelding

Velkommen

Vi er så heldige, at rigtig mange børn gerne vil spille håndbold i Hvidovre.

Det er vi rigtige glade for, og vi gør alt, hvad vi kan for at få plads til flest mulige børn og unge på vores hold.

Lige nu er mange af vores børnehold fyldt op, men tvivl aldrig med at skrive dig op, alt kan ske og måske kommer der en plads i nærmeste fremtid.


Vi tilbyder desværre ikke prøvetræningen, før der er plads på et hold. Du er dog altid velkommen til at kontakte den trupansvarlige på mail/ telefon, og høre om der er plads, eller hvor mange der står på ventelisten.


Vi tilbyder fire gratis prøve-træningsdage, før du beslutter, om håndbold er noget for dig.


Ved opskrivning skal du ind under tilmelding, vælg holdet der passer i alderen. Udfyld skemaet med alle oplysninger, så kommer du automatisk ind på vores venteliste via Holdsport. Vi kan derfra kontakte dig, når der er plads på holdet. (Beløbet er kun information om prisen på kontingentet og bliver først trukket, når du starter).


Vi håber snart at se dig på håndboldbanen i Hvidovre håndbold

Vi har udarbejdet en folder der kort fortæller om Hvidovre Håndbold og giver en lang række praktiske oplysninger, om bl.a. indmeldelse, træning, kamp, klubbens forventninger til spillere og forældre og ikke mindst, hvilke små og større opgaver I som forældre kan byde ind på

Sådan melder du dig ind

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil være medlem af Hvidovre IF Håndbold, skal du melde dig ind i klubben. Det gør du ved at klikke på "Tilmelding" oppe i højre hjørne af hjemmesiden. Her vælger du så det hold, du ønsker at blive tilmeldt, og udfylder alle oplysningerne.

Herefter vil du få adgang til vores medlemssystem, Holdsport. Når du er oprettet, vil du få tilsendt brugernavn og kode. Holdsport fungerer som kommunikationsværktøj, og du vil kunne se hvor/hvornår der er træning, kamp, sociale arrangementer osv.

Du er ikke spilleberettiget før du er oprettet og tilmeldt det korrekte hold i Holdsport.
Har du ikke spillet en anmeldelsespligtig kamp for en anden klub inden for de seneste 24 måneder, er du umiddelbart spilleberettiget. Har du spillet for en anden klub inden for de seneste 24 måneder, har du 30 dages karantæne fra den sidst spillede anmeldelsespligtige kamp i din tidligere klub.

Hvis du ønsker at blive udmeldt af klubben, skal du gå ind på din profil i Holdsport og så vælge "Slet din brugerprofil". Ønsker du at skifte til en anden håndboldklub, skal du have udleveret dit spillercertifikat. Klubben forbeholder sig dog ret til at tilbageholde spillercertifikatet, hvis du mangler at betale dit kontingent.

https://www.holdsport.dk/da/sp...

Kontingent

Kontingentet for at være medlem af Hvidovre IF Håndbold fastsættes på den årlige generalforsamling, og indbetales 3 gange om året via din (eller dit barns) medlemsprofil på Holdsport. Betalingsfristerne er 1. august, 1. november og 1. februar.